Nazaj na prvo stran
Storitve O podjetju Kontakt Reference Galerija Obvestila Vtisi
Sonna elektrarna
Sončna elektrarna
 
Kontakt za sončno elektrarno

1. Domača sončna energija:

Je sistem mikro sončne elektrarne, ki je pripravljen za takojšnjo uporabo. S pomočjo električnega vtikača se priklopi na običajno vtičnico hišnega omrežja, tako kot vsak drugi električni pripomoček. Za priklop ne potrebujete dovoljenj, s tem pa se tudi izognete zamudni birokraciji. S proizvedeno električno energijo iz domače sončne elektrarne kompenziramo lastni odjem, kar zmanjšuje iz omrežja odvzeto električno energijo. Drugače povedano, ko nam sončna elektrarna proizvaja električno energijo in imamo v omrežju istočasno priključene porabnike, se energija porabi interno, torej se ta porabljena količina energije ne izmeri na števcu. Na ta način lahko mesečno prihranimo 10% - 20% lastne porabe električne energije in s tem zmanjšamo račun za elektriko.

http://www.soncnipaketi.si

2. Sončni paketi samooskrba:

Sami ali s pomočjo elektro montažerja si lahko hitro in enostavno zagotovite svojo lastno sončno elektrarno. Izkoristite brezplačno energijo sonca in postanite proizvajalec električne energije. Pošljite nam podatke o vaši letni porabi električne energije in predlagali vam bomo vašo optimalno velikost sončne elektrarne za samooskrbo. Preverite razpoložljiv prostor na strehi in izberite ustrezen sončni paket. Pomembno! Kaj morate preveriti pred izbiro ustreznega sončnega paketa:
- Na razpoložljivem prostoru strehe preverite možno senčenje s strani objektov na strehi ali bližnje okolice (dimnik, dvignjeni deli strehe, bližnji višji objekti,…). Potreben je zadosten odmik sončnih modulov, da se izognemo senčenju.
- Preverite ali je vaša streha obrnjena proti jugu (orientacija=90°). Odklon od južne lege za 30° proti vzhodu ali zahodu ne predstavlja pomembnejšega zmanjšanja generacije električne energije.

Sončni paketi vsebujejo:
- Fotonapetostne module,
- Kovinsko konstrukcijo in pritrdilni material za pritrditev modulov,
- Ustrezno izbran razsmernik,
- Solarni kabel, pripadajoče DC in AC razdelilne omarice,
- Projekt za izvedbo, tehnično dokumentacijo in navodila za montažo ter zagon,
- Navodila za obratovanje in vzdrževanje,

Pomoč pri izpolnjevanju obrazcev spremembe soglasja za priključitev in podatkov o napravi za samooskrbo. Preberite si podrobnosti nove uredbe o samooskrbi z električno energijo. V primeru, da želite ponudbo vključno "z montažo", ali pa ponudbo "na ključ", se obrnite na našo kontaktno povezavo, kjer se vam bodo naši svetovalci posebej posvetili in pripravili ponudbo po vaših zahtevah in željah.

https://www.soncnipaketi.si

Kontakt za sončno elektrarno
Fotografije in video vsebina